Titel / Een gebruikte eyeliner

Gevonden door / Kantoorschoonmakers Den Haag

Op het damestoilet is een afvalbak waar men ook wel eens de koffiebekers weggooit. Op een dag kwam ik binnen om het toilet schoon te maken toen ik zag dat er een beker op de vloer lag en de koffie over en naast de wasbak, en bovendien ook op de tegels. De koffie zat nog niet eens in de buurt van het putje in de wastafel waar eventueel de koffie weggespoeld had kunnen worden. De toiletten op het Ministerie van Sociale Zaken vaak vaker nogal vies, ik kan het bijna niet geloven dat ambtenaren zo onbeschaamd en onbeschoft toiletten achter kunnen laten.
Een ander voorbeeld: op het damestoilet wordt zo af en toe met eyeliner of mascara op de tegels geschreven. Vorige week nog stond met dikke zwarte strepen 'HAHAHA' op de toilettegels. Bij het herentoilet en af en toe ook bij het damestoilet is een terugkerend fenomeen dat het toilet niet wordt doorgespoeld na een grote behoefte.
Maar het kan nog erger! Enige tijd geleden kwam ik het herentoilet binnen en zag tot grote afschuw dat een grote behoefte op het toilet, grotendeels naast het toilet op de grond was uitgesmeerd. Het leek alsof iemand er bewust heeft zitten smeren want het waren flinke vegen met echt behoorlijk wat poep. Ik vind het uitermate respectloos om dit soort dingen aan te treffen en een belediging naar de schoonmakers. Ik werk toch op het Ministerie van Sociale Zaken?!